Aan het orienteren voor nieuwe website?

INDICIA Interactiv:

  • Meer dan 1000 sites gerealiseerd
  • Professionele ondersteuning
  • Snel en flexibel
Boodschappen

Website van INDICIA Interactiv om uw doelstellingen te halen!

Met het bouwen van de website van je bedrijf maak je het visitekaartje en de etalage voor de buitenwereld.
Iedereen zoekt tegenwoordig net als u op internet naar informatie over producten en diensten. Met uw eigen website bent u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar overal bereikbaar.

Klanten zoeken naar uw product of dienst! Dit betekent dus een hoogwaardige aandacht. Voor veel mensen is een website een lagere drempel en steeds vaker maakt men via e-mail of e-mailformulieren het eerste contact.

Met behulp van eenvoudige statistieken kunt u bezoekeraantallen bijhouden en krijgt u inzicht welke pagina’s van uw website veel interesse opwekken. Bij traditionele reclame zoals een advertentie kan dat niet. Bovendien heeft u op een website veel meer ruimte om uw bedrijf te presenteren. Ook is er veel meer mogelijk zoals kleurenfoto’s, animaties, videofilmpjes en geluiden.

Conclusie: een website maken is een van de beste investeringen die u kunt doen!
Zelf een website maken lijkt makkelijker dan het is. U loopt een groot risico dat delen verspringen of er heel anders uitzien op andere computers dan die van uzelf. Ook moet u rekening houden met verschillende browsers en beeldschermafmetingen. Om ergenissen te voorkomen, uzelf tijd te besparen en voornamelijk uw klanten niet teleur te stellen kunt u dit beter overlaten aan de professionele websitebouwer.

Heeft u iets te promoten?

Campagne websites worden in de meeste gevallen ingezet voor tijdelijke marketingdoeleinden waarin een onderwerp of thema centraal staat. De doelstelling is vaak aandacht genereren bij een specifieke doelgroep voor uw merk, de lancering van een nieuw product of een nieuwe dienst. Een campagne website heeft doorgaans een afgeleid doel ten opzichte van de primaire corporate website.

INDICIA Interactiv is specialist in het opzetten van campagne sites voor organisaties. Campagne sites kunnen snel gerealiseerd worden om adequaat op een bepaalde marktbeweging in te spelen. Deze sites worden ingericht om een specifieke campagne, actie of product/dienst te helpen ‘vermarkten’.

 

Meer weten over websites?

Vraag informatie aan