Onze Klanten

Bavaria

Heb je een lege koelkast? Slepen met kratten en lauw bier is verleden tijd. Biermans, de gratis bezorgservice van Bavaria, brengt gekoelde kratten bier in de steden Groningen, Utrecht en Tilburg bij jou thuis. Biermans is een initiatief vóór en door studenten.

Cases

CooperVision

Coopervision is een wereldwijde producent en leverancier van lenzen met uitzonderlijk zicht, comfort en stabiliteit. Zij zetten zich in om de beste oogzorg te leveren en blijven streven naar excellentie en innovatie.

Cases

Tilburg.com

Tilburg.com is hét stadsportaal voor bewoners en bezoekers van Tilburg en omstreken. De site biedt dagelijks actuele informatie en het laatste en leukste nieuws over winkelen, uitgaan, evenementen, business en sport in de regio Tilburg.

Cases

Carlsberg Somersby

Somersby is het product van Carlsberg, een frisse cider zonder kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen en kleurstoffen. Somersby is wereldwijd te verkrijgen in de smaken Apple, Pear, Blackberry en Apple LITE.

Cases

Performis

Performis is een uitgeverij die maatschappelijke organisaties, overheden en bedrijven ondersteunt bij het uitgeven van eigen media, zowel print als digitaal. Ze verzorgen naar behoefte het complete uitgeeftraject of delen daarvan voor zowel magazine's, websites en applicaties.

Cases

Jan Linders

Jan Linders supermarkten onderscheiden zich door de focus te leggen op het bourgondische zuiden. Het voordeel van het zuiden zit 'm ook in de vriendelijke medewerkers, regionale betrokkenheid, vaste lage prijzen en échte acties.

Cases

Manutan

Manutan is Europees marktleider op de zakelijke postordermarkt en in Nederland en Belgie de bekendste leverancier van artikelen voor kantoor, magazijn, werkplaats en buitenterrein.

Cases

Gaastra

Gaastra is een internationaal, functioneel en nautisch sportswear merk met een DNA dat is gedrenkt in pure nautische passie. Het bedrijf dankt zijn internationale reputatie aan een unieke mix van functionaliteit en fashion, die consequent wordt doorgevoerd in Gaastra Pro en Gaastra Sportswear.

Cases

Boodschappen

Boodschappen is een van de toonaangevende recepten magazines van Nederland. Maandelijks wordt dit blad in een oplage van 2,24 miljoen exemplaren verspreid in alle winkels van formules die zijn aangesloten bij C.I.V. Superunie B.A.

Cases

Cool Cat

COOLCAT is meer dan een merk met een duidelijke identiteit. Ook hun bedrijfscultuur is bijzonder. COOLCAT is oplettend, klantgericht, winstgevend, merkbewust, wil graag uitblinken en plezier hebben. De organisatie is plat en informeel: alle deuren staan wijd open.

Cases

J&B

J&B Scotch is 1 van de populairste Whisky's van de wereld. Vanuit hun Party Attitude, zoeken zij naar steeds nieuwe manieren om de conversatie aan te gaan met mannen van 18 tot 24 jaar.

Cases

Avans

Avans Hogeschool behoort met 25.000 studenten, ruim 100 hbo-opleidingen (voltijd, deeltijd, duaal en Associate degrees) en 2.200 medewerkers tot de grootste hogescholen van Nederland. Avans heeft locaties in Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Cases

Zwijsen

Zwijsen staat al 160 jaar samen met de scholen aan de basis van het onderwijs. Hun methodes omvatten een keur van speelse producten: van werkboekjes en praktische handleidingen tot spelletjes, cd-roms, websites en apps voor kinderen in  het basisonderwijs.

Cases

ZEKUR van Univé

ZEKUR is de jongerenverzekering van Univé. En biedt verzekeringen voor een superlage premie! ZEKUR is goedkoop, je sluit direct online af en is eenvoudig. Voor je zorgverzekering, maar ook voor verzekeringen die je nodig hebt als je op jezelf woont en je autoverzekering, zit je bij ZEKUR goed!

Cases